E-mail Nieuwsbrieven versturenMet een elektronische nieuwsbrief kunt u uw relaties op een snelle, effectieve en voordelige manier op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen uw bedrijf. Ook voor het onder de aandacht brengen van acties/aanbiedingen is een mailing bijzonder geschikt.

 

Zelf doen of uitbesteden

In korte tijd kunt u desgewenst zelf een mailing versturen of door ons laten opstellen. Indien u zelf mailings wilt versturen, logt u in op onze webapplicatie MailingPoint. Dit gebruikersvriendelijke programma maakt het eenvoudig om professionele mailings te verzenden. U voert de tekst en afbeeldingen in zoals u gewend bent in een tekstverwerker. Daarbij kunt u werken op basis van een sjabloon dat wij op maat hebben gemaakt. Met een dergelijk sjabloon sluit de mailing aan op de huisstijl van uw organisatie. Vervolgens zorgt MailingPoint voor de verzending.

 

Direct resultaat

Een digitale mailing kent diverse grote voordelen ten opzichte van mailings per post. Een van de voordelen is dat u na de verzending direct inzicht heeft in de resultaten. Zo kunt u onder meer zien hoe vaak de mailing is geopend en door welke ontvangers. Daarnaast wordt bijgehouden hoe vaak op de links in de nieuwsbrief wordt geklikt zodat u kunt zien waar de ontvangers interesse in hebben. Ook heeft u inzicht in het aantal bounces: berichten die niet afgeleverd konden worden. Kortom, u heeft zeer snel een compleet overzicht van de resultaten van uw mailings.

 

Bespaar geld en tijd

Een ander voordeel is dat u geen kosten heeft voor drukwerk en verzending per post, wat onder meer gunstig is voor uw portemonnee en het milieu. U bespaart ook op tijd aangezien u geen omkijken heeft naar het ontvangersbestand. Bezoekers kunnen zich op uw website aanmelden door middel van een kort formulier. De gegevens worden rechtstreeks in MailingPoint opgeslagen. Afmeldingen worden eveneens automatisch verwerkt.

 

Double opt-in

Aanmeldingen worden verwerkt op basis van double opt-in. De Nederlandse wet schrijft voor dat ontvangers vooraf toestemming dienen te geven voor ontvangst van mailings. Double opt-in maakt dat mogelijk. Nadat nieuwe abonnees zich via uw website hebben ingeschreven, ontvangen zij een e-mail waarmee de interesse in de nieuwsbrief bevestigd kan worden. Uitsluitend na deze bevestiging wordt het e-mailadres opgeslagen in MailingPoint en ingezet voor mailings.

Deze inschrijfmethode is verplicht voor zowel business to consumer als business to business. Met double opt-in weet u zeker dat uw mailing voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

 

Gegevens inporteren

 

Uiteraard is het mogelijk uw huidige klantenbestand in te lezen in MailingPoint. U kunt een onbeperkt aantal e-mailadressen opslaan in MailingPoint. Als aanvullende gegevens worden geïmporteerd, zoals het geslacht en de achternaam, is het mogelijk de mailings te voorzien van een persoonlijke aanhef.Enkele andere voordelen van E-Mail Marketing:


- Snelle respons
Veelal komt het grootste gedeelte van de respons al binnen 48 uur. E-mailcampagnes prikkelen de nieuwsgierigheid. Doordat reageren per e-mail laagdrempelig is, reageren mensen sneller. Sneller dan dat ze zouden moeten reageren per post of per telefoon.

- Actueel door korte productietijd
Het vervaardigen en versturen van een e-mailing hoeft slechts enkele uren te duren. Hierdoor is het mogelijk om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Bijvoorbeeld een speciale opruimingsaanbieding ligt dezelfde dag nog bij uw doelgroep.

- Interactiviteit
Door in de e-mailberichten die u naar u klanten en relaties stuurt elementen te verwerken waardoor zij actie moeten ondernemen, maakt u uw bericht interactief. U kunt hierbij denken aan diverse links waarnaar iemand moet doorklikken. Het medium prikkelt mensen 'even snel' te reageren. Hiermee start u de dialoog op met uw klanten (de doelstelling van direct marketing) én ontvangt u dus waardevolle marktinformatie van uw klanten.

Hebben we het zo voldoende uitgelegd?
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem gerust
contact op.

PAM levert Internet Marketing Services (webdesign, online adverteren, email nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisering, hosting) in de gemeenten Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Onderbanken, Nuth, Voerendaal, Simpelveld, Vaals, Wittem, Valkenburg, Margraten, Maastricht, Beek, Sittard, Geleen, Born, Echt, Susteren, Roermond, Thorn, Weert, Venlo, Venray, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Breda, Uden, Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven, Helmond.

© 2003 - 2012 PAM       |      Kleikoeleweg 108, Landgraaf, +31 (0)45 531 53 00, info@parkstad-aachen.com