Zoekmachine Adverteren met Google Adwords 
 

 
 
  • 85 % Van de consumenten beschouwt een merk in de toppositie van de zoekresultaten als een topmerk
  • Bijna 90 % van de zoekmachinegebruikers kijkt niet verder dan de eerste 30 zoekresultaten
  • Een prominente positie kan leiden tot 10 tot 25 % meer bezoekers
Door middel van Zoekmachine Adverteren (d.w.z.: advertenties rechts naast de zoekresultaten van Google, of gesponsorde koppelingen, helemaal bovenaan de zoekresultaten van Google) wordt uw website gegarandeerd vindbaar voor uw potentiële klanten. Op voor u belangrijke relevante zoekwoorden formuleren en plaatsen wij advertenties bij de zoekmachines. Hierdoor bent u verzekerd van een continue stroom geïnteresseerde bezoekers naar uw website.

Zoekmachines bieden de mogelijkheid keywords af te kopen op basis van een veilingsysteem. Dit houdt in dat de advertentie van degene die het meeste biedt op een specifiek keyword het hoogste in de zoekresultaten wordt geplaatst. Eerst wordt door PAM onderzocht op welke keywords u gevonden dient te worden, waarna er aantrekkelijke advertenties worden geformuleerd. Vervolgens wordt de advertentiecampagne opgestart en de biedprijs per woord bepaald. Gedurende de periode dat de campagne online staat wordt deze volledig door PAM gemanaged, waarbij we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Bij het adverteren bij zoekmachines betaalt u niet voor het aantal keren dat een advertentie getoond wordt, maar alleen voor het aantal keren dat er daadwerkelijk op de advertentie is geklikt. De minimum klikprijs bedraagt € 0,05.


Voordelen Zoekmachine Adverteren

  • Zelfs met populaire zoektermen staat u gegarandeerd en snel op een prominente positie
  • U betaalt alleen voor bezoekers die vanuit de zoekmachine doorklikken naar uw site (pay per click)

Hebben we het zo voldoende uitgelegd?
Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Neem gerust
contact op.
PAM levert Internet Marketing Services (webdesign, online adverteren, email nieuwsbrieven, zoekmachine optimalisering, hosting) in de gemeenten Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Onderbanken, Nuth, Voerendaal, Simpelveld, Vaals, Wittem, Valkenburg, Margraten, Maastricht, Beek, Sittard, Geleen, Born, Echt, Susteren, Roermond, Thorn, Weert, Venlo, Venray, Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Waalwijk, Breda, Uden, Geldrop, Valkenswaard, Veldhoven, Helmond.

© 2003 - 2012 PAM       |      Kleikoeleweg 108, Landgraaf, +31 (0)45 531 53 00, info@parkstad-aachen.com