Klanten Meningen Pagina PAM

 
De mening van Dhr. Hub Leenen en Dhr. Rogier Leenaers van Leenen Vastgoed:

‘Wij werken sinds april 2007 op een prettige manier samen met PAM.  Zij adviseren en ondersteunen ons bij online marketingactiviteiten. Van linkbuilding tot zoekmachine optimalisatie. PAM is alert m.b.t. nieuwe ontwikkelingen en geeft heldere adviezen. Vooral hun betrokkenheid en directe manier van werken (ook bij kleinere projecten) spreekt ons aan.’ (21 april 2008)

 

De mening van Dhr. Gerard Suppers,  eigenaar van Kantoormeubelen Zuid

‘Wij zijn al sinds 2005 klant van PAM en zullen dat ook blijven in de toekomst als ze zo goed blijven werken als nu het geval is.

Het goede advies, de persoonlijke benadering, en de goede communucatie met hun is voor ons zeer belangrijk.

Internet en daarbij ook internet adverteren wordt steeds belangrijker, een goed advies is dan ook zeer belangrijk. PAM is voor ons daarvoor de juiste partij.

Ze geven ons antwoord op al onze vragen op Internet Marketing gebied. Bijvoorbeeld: advies over hoe onze site hoger kan scoren binnen Google. Verder hebben ze ervoor gezorgd dat:

1)     onze naamsbekendheid verder gestegen is en,

2)    onze website beter wordt bezocht, door uitgekiende advertentie campagnes op limburgonderneemt.nl. 

Ook heeft PAM, i.s.m. een partner, voor een online video presentatie van Kantoormeubelen Zuid gezorgd.’ (12 mei 2008)


De mening van Mw. Isa Quodbach, eigenaar van ISA Vertaal


‘Een tijdje geleden ontmoette ik Jeroen tijdens een netwerkbijeenkomst. Onze visie en aanpak leken aansluiting te vinden en inmiddels heeft ISA Vertaal vertalingen mogen verzorgen voor PAM en heeft PAM - met een aanzienlijke snelheid en tegen een vriendelijke prijs - onze nieuwsbrief verzorgd en onze website vernieuwd. Dit heeft vrij snel geresulteerd in veel positieve reacties van onze bestaande relaties en nieuwe aanvragen via het web.’ (19 januari 2009)


De mening van Dhr. René Hartmans, oprichter van Uitinparkstad.nl (2002-2009)

Uitinparkstad.nl is de populairste en best bezochte uitgaansportal van de Parkstad-Regio.

“Jeroen Kratsborn, de oprichter van PAM, heeft in 2003 deel mogen uitmaken van Stichting Uitinparkstad.nl waar wij als team hebben samengewerkt. Ik waardeer Jeroen in zijn gedrevenheid en directe communicatie. Ook zijn kennis op het gebied van de internetmarketing heeft bijgedrage aan de verdere doorontwikkeling van Stichting Uitinparkstad.nl” (15 februari 2008) 
Zie ook onze referentie-pagina.


 

© 2003 - 2012 PAM       |      Kleikoeleweg 108, Landgraaf, +31 (0)45 531 53 00, info@parkstad-aachen.com