Open Coffee Parkstad-Landgraaf? Netwerken & Ondernemen!


Open Coffee Parkstad Landgraaf


Netwerken en ondernemen wordt gemakkelijker gemaakt door Open Coffee Parkstad-Landgraaf!


Direct inschrijven voor onze LinkedIn Groep? Klik hier: LinkedIn GroepWat is Open Coffee Parkstad-Landgraaf?


Open Coffee Parkstad-Landgraaf is een regelmatig gehouden (elke laatste vrijdag van de maand vanaf 09:00 's-morgens), informele bijeenkomst waar eenieder die iets met “online” heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie/thee.


Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere week wereldwijd gehouden wordt op meer dan 100 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per stad, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen.Voor wie is Open Coffee Parkstad-Landgraaf?

Open Coffee Parkstad-Landgraaf is voor iedereen. Ook ondernemers en ondernemende professionals van buiten de Parkstad zijn welkom!

Open Coffee Parkstad-Landgraaf is ook meer een plek om te chillen met andere leuke en interessante mensen. Goede gesprekken ontstaan als vanzelf.Het begin

De OpenCoffee Club is opgericht door Saul Klein, een van de oprichters van Skype, in Londen om internetondernemers, developers en investeerders met elkaar kennis te laten maken op informele bijeenkomsten. Het doel was om zo de investeringsindustrie wat transparanter te maken en zo ondernemerschap aan te moedigen.Open Coffee Nederland

De eerste Open Coffee in Nederland werd gehouden in Amsterdam op 15 maart 2007 en een paar maanden later volgde Utrecht ook met een wekelijkse bijeenkomst. Geleidelijk aan kwamen er in Nederland meer Open Coffee innitiatieven en volgde een boom aan nieuwe Open Coffee’s begin 2009 na een artikel in de Revu en een uitzending op het NOS journaal op 3. Momenteel worden er iedere maand in meer dan 20 steden Open Coffee’s gehouden.Gratis aanmelden voor Open Coffee Parkstad-Landgraaf

Ben je ook enthousiast geworden? Kom dan ook eens naar een Open Coffee Parksad Landgraaf! Als je je aanmeldt bij onze LinkedIn Groep dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van toekomstige evenementen en kun je alvast online netwerken binnen de groep.

Bezoek ook de pagina met door ons georganiseerde evenementen. Een groot voordeel is dan dat je vantevoren al kunt zien wie er aanwezig zijn op de evenementen. Op de evenementen-pagina zal ook tijdig de lokatie van een evenement bekend gemaakt worden, indien dit nu nog niet het geval is.

Heb je nog geen LinkedIn Profiel? Kijk dan naar dit artikel voor de vele voordelen van het gebruik van LinkedIn!

Desnoods kun je je ook aanmelden via info@parkstad-aachen.com :-)

In ieder geval: WELKOM bij Open Coffee Parkstad-Landgraaf!

Met vriendelijke groeten uit Landgraaf,

Jeroen Kratsborn

* Organisator Open Coffee Parkstad-Landgraaf
* Eigenaar Parkstad Aachen Marketing (PAM)
* Eigenaar Lifehacking voor Ondernemersopen coffee club parkstad landgraaf


© 2003 - 2012 PAM       |      Kleikoeleweg 108, Landgraaf, +31 (0)45 531 53 00, info@parkstad-aachen.com